Projecten

40 appartementen Nieuwegein

40 appartementen met algemene ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming. De vloerverwarming is bevestigd op tackerplaten en volledig voorzien van zoneregeling. Dit project is opgeleverd in september 2020

Wijkcentrum Alphen aan den Rijn

In dit wijkcentrum is gebruik gemaakt van 16×2 mm buis met kunststof RBM verdelers. De buis is op tackerplaat gemonteerd waardoor de vloer goed geïsoleerd wordt. Op de buis ligt een afgevlinderde zandcement dekvloer. De verschillende ruimtes worden geregeld met een bedrade thermostaat. Deze Watts regeling stuurt direct de verschillende groepen van de vloerverwarming aan.

IKC "De Regenboog" de Bilt

De basisschool De Regenboog is volledig voorzien van vloerverwarming en geheel gasloos. Hiermee voldoet het gebouw aan de laatste normen van duurzame scholen. Samen met de installateur hebben we het hele traject rondom de vloerverwarming uitgevoerd. Van de legplannen tot de persrapporten. Voor de grote oppervlaktes hebben we een buis van 20×2 MM toegepast en daarmee langere groepslengten gemaakt. Voor de overige ruimten een buis 16×2 MM

Werkplek West Rijnpark in Arnhem

Op dit moment wordt er gewerkt aan de vloerverwarming voor de Werkplek West in Arnhem. Een project dat 100% CO2 neutraal is met onder andere een warmtepompinstallatie met een ijsbuffer waarbij koude in de winter wordt opgeslagen en in de zomer wordt gebruikt om het gebouw te koelen. Windenergie en PV-panelen, hiermee wordt stroom opgewekt voor 26 oplaadpunten voor auto’s.
Voor het maximale rendement en comfort is gekozen voor vloerverwarming. Deze wordt gevoed door een warmtepomp met ijsbuffer. Holland Vloerverwarming verzorgt hierbij de tekeningen, regeling, levering en montage.

16 appartementen Utrecht

In het centrum van Utrecht wordt in het voorjaar van 2019 een complex met 16 appartementen opgeleverd. We hebben hier vloerverwarming aangebracht op tackerplaten en dient als hoofdverwarming voor de appartementen. De opwekking van het warm water wordt door warmtepompen gedaan waardoor een gasaansluiting overbodig is.

Hal 6 Amersfoort

 

In Amersfoort worden twee verdiepingen gebouwd op een bestaand pand. De vloerverwarming is gemonteerd op draadstaalmatten op een zwaluwstaart vloer. Met 14 verdelers ligt er meer dan 2.000 vierkante meter vloerverwarming

Bedrijfspand Rhoon

Vloerverwarming en dekvloer zijn één geheel. Daarom biedt Holland Vloerverwarming de vloerverwarming met dekvloer. Zo weet u zeker dat alles goed op elkaar is afgestemd. Ook de coördinatie en planning wordt door ons geregeld.